Följ

Hur tar jag bort cookies från min webbläsare?

Vad är syftet med cookies? Cookies gör samspelet mellan användare och webbplatser snabbare och enklare. Utan cookies, skulle det vara mycket svårt för en webbplats för att tillåta en besökare att fylla upp en kundvagn eller för att komma ihåg användarens preferenser eller registreringsuppgifter för ett framtida besök.

Webbplatser använder cookies främst eftersom de sparar tid och gör webbupplevelse mer effektiv och roligare. Webbplatser använder ofta cookies i syfte att samla in demografisk information om sina användare.

Så cookies i allmänhet, är bra men för mycket kan dölja vissa saker som du försöker att göra i din webbläsare. Om du stöter på ett fall där det kan vara fallet här är en länk till instruktioner om hur man tar bort dem från din webbläsare.

Hur man tar bort cookies för olika webbläsare